oboseala

Se întâmplă nu arareori că obosim de propria noastră țară, așa cum obosim de oamenii care ne stresează. Eu am obosit de România și de veșnicele ei probleme (politice, sociale, financiare), care nu au soluție și nu mai sfârșesc. Nu înseamnă că nu voi mai combate aici (pe blog) în sens pamfletar, ci doar că până și o limbă de viespe se satură de viespărit în zadar, în spațiul și timpurile în care nimic proaspăt și curat nu se întrevede.

~ by ruxandracesereanu on April 11, 2011.

4 Responses to “oboseala”

  1. Oboseala, starea de oboseală, îneacă pasiunea, chiar şi în cele ale scrisului, de aceea indiferent de cele scrise, oboseala nu are voie să-şi facă apariţia.
    Obosim pentru că cei din jurul nostru se mişcă ori prea repede, ori prea încet, cam aşa dorim noi acestei ţări; să aibă o mişcare pe seama dinamismului propriu.
    Pentru cei ce se mişcă repede ca dumneavoastră este firească atunci oboseala!

  2. nu stiu daca am chiar viteza de care vorbeste domnul scorchfield, dar, cu siguranta, mersul crabului ma oboseste atunci cand n-are o logica spirituala si nobila!

  3. de acord cu dumneavoastra. parca as lua o pauza de Romania, ca sa ii duc dorul, sa-mi amintesc de ea asa cum o percepeam inainte de aceasta decadere care ma uimeste, inca.

  4. pauza de romania si letargia din romania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: