vomitiv

Repulsia mea față de hominizii vremurilor de-acum din România provine, adesea, de la prestația unor constipați existențial care comit vomitive și lături față de oamenii la care nu au acces și care le sunt superiori (caracterial mai ales). Starea de fond și de bază a unor asemenea indivizi este esența de secătură pe care nimic nu o mai poate însănătoși, nici măcar credința (deși aceasta este la modă, vânturată cu veseli prapuri dogmatici). De la secătură la ordură nu este mare saltul, dacă secătura știe să recidiveze public și cu ștaif (alt cuvânt în vogă mediatică). Astfel de secături (ajunse orduri) își arogă adesea aere inchizitoriale în care rugul simplu nu mai ajunge, fiind ridicate cuptoare uriașe de spurcat și siluit verbal. De obicei, secătura-ordură este un gheșeftar lipit ca un mameluc de puternicii zilei ce nu rezistă lingușelilor. Un pripășit ca o ploșniță.

Advertisements

~ by ruxandracesereanu on December 15, 2010.

2 Responses to “vomitiv”

  1. Revoltă culturală sau proprie, existenţială? Nefiind în măsura morală să aleg, totuşi, conjur ideea. În final mă regăsesc şi între ploşniţe; am marele talent să jignesc fără să-mi dau seama. 🙂

  2. revolta este de ambele tipuri, dar mai ales din al doilea soi.

    cat despre “plosnita”, aceasta este intotdeauna constienta si tendentioasa atunci cand produce ofensa (prin urmare, nu cred ca e cazul sa va identificati in vreun fel sau altul). ba chiar se poate spune ca “plosnita” are o satisfactie (“orgasmatica”) demonstrativa la producerea jignirii. din pacate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: